Ljuba Aličić se OPRAŠTA od karijere? EVO gde će pevač održati svoj POSLEDNJI koncert

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 15:42

Ljuba Aličić se OPRAŠTA od karijere? EVO gde će pevač održati svoj POSLEDNJI koncert

Popularni pevač progovorio je o emocijama koje ga vežu za rodni grad.

Ljuba Aličić, iako iza sebe ima impozantan broj hitova i dalje vredno radi i snima nove pesme. Nedavno je objavio singl posvećen svom rodnom Šapcu.

Bez obzira na radni staž, pevač ne planira da okonča svoju karijeru, ali podelio je da kada do toga dođe, postoji samo jedan grad u kojem bi održao oproštajni koncert.

- Upravo sam snimio dve pesme koje će se naći na televizijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jednu od njih nazvao sam "Šabačka pesma“. Dve pesme su izašle i za kratko vreme Boga mi dobar je odziv – rekao je Ljuba.

Ljuba, je otkrio da jednog dana kada odluči da završi svoju karijeru,  taj događaj biće spektakularan.

– Ja volim svoj grad najviše na svetu. Šabac je moj grad koji ja volim i koji i mene voli. Najverovatnije kada se budem opraštao od svoje karijere to će da bude u Šapcu. Napraviću koncert u Šapcu – otkriva pevač.

Posle Šapca, za Ljubu Aličića Beč je takođe kao druga kuća.

-Za mene je to osećaj da sam na svom terenu. Volim da dođem u Beč, pogotovo na romsku svadbu. Ljudi znaju da uživaju, a ima i bakšiša – rekao je Ljuba.

- Pravo da vam kažem, meni je svako veče Nova godina. Pa ozbiljno. Jedino što tada dođe taj sekund i 12 sati da se čestita. Inače je kod mene puno kao da je svaki dan Nova godina – dodao je.

Srbija Danas/Grand

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.