Ljiljana Jakšić Salveta: Ovo je nešto najlepše što mi se događa u životu

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljiljana Jakšić Salveta: Ovo je nešto najlepše što mi se događa u životu

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta dobila je prvo dete u 52. godini, a da nikada nije kasno za porodicu svedoči upravo ona. Samohrana majka ima pregršt razloga za sreću, jer će njena ćerkica Darija uskoro napuniti dve godine.

Ljiljana Jakšić je osim velike snage pokazala i ogromnu hrabrost, kada se odlučila na veliki korak da bez partnera odgaja tek rođenu devojčicu, u 52. godini života. Dve godine kasnije, tvrdi da nikada ne bi promenila svoju odluku.

"Život >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vam se zaista potpuno izmeni kad vam u njega ušeta jedno malo biće. Tako majušno, toplo, preslatko, nesvesno sveta oko sebe, upućeno samo na vas. Potpuno vam pobrka prioritete i poređa ih po svome, a na vašu veliku radost i zadovoljstvo. Tako sam postala mama Ljiljana Jakšić", rekla je glumica koju svi poznaju po nadimku Salveta.

Darija je, kaže glumica, za tren oka od bebice teške 3.450 grama postala devojčurak. Kao i sve mame u prvim bebinim godinama, sada se malo muče sa nicanjem zubića.

"Dovijam se da pored prihvatanja, podrške i tolerancije stekne poverenje u mene. Ume ona već da zaobiđe ono što mama ne odobrava, ali učim je da se lakše izbori sa svojom nestrpljivošću i sa sitnim zabranama koje joj idu u korist. Nimalo jednostavno, ali ovo je nešto najlepše što mi se dešava u životu, srećna sam i ponosna na sebe što sam pred takvim zadatkom", rekla je Ljiljana.

Ljiljana dodaje i da joj je jutro najlepši deo dana, jer ga njena mezimica i ona provode igrajući se.

Autor: B.B.

Izvor: Žena.blic.rs

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.