Limp Bizkit više ne postoji

Izvor: Poznati.info, 18.Avg.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Limp Bizkit više ne postoji

Frontmen benda Fred Durst je potvrdio da bend više ne postoji i fanovima poručio da se sa time pomire.

On kaže da se bend nije raspao već da je njihova popularnost totalno opala i da više ne žele ništa novo da rade.

“Godinama nismo nastupali u Americi i više i ne znamo šta se tamo dešava. Tamo je sve zasnovano na prodaji i zaradi, to je dom korporativne kulture, a mi smo Limp Bizkit i ne umemo da budemo nešto drugo”, izjavio je on aludirajući na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << hiperprodukciju i kombinovanje više muzičkih pravaca u jednu pesmu samo da bi ona bila što prodavanija.

Pored toga, on kaže da je bend 2000. godine na američkom kontinentu imao 35 miliona fanova, a danas se taj broj drastično smanjio i “vreme je da se povuku”.

Grupa je osnovana na Floridi 1994. godine i prodali su oko 40 miliona nosača zvuka i slove za jedan od najboljih američkih HC/metal bendova.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.