Lidija Vukićević pokazala raskošan dom, uložila 200.000 evra u opremanje posle razvoda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 11:42

Lidija Vukićević pokazala raskošan dom, uložila 200.000 evra u opremanje posle razvoda (VIDEO)

Prelepo, i sa ukusom.

Glumica Lidija Vukićević veoma je aktivna je na društvenim mrežama gde uglavnom objavljuje selfije i fotografije u izazovnim pozama.

Sada je glumica snimala je prelepe noćne kadrove iz svog stana na Beženijskoj kosi. U prvom planu je bio neobičan stakleni kamin koji će mnogi, zasigurno, iste sekunde poželeti i za sebe i svoj don, ali i beli klavir koji daje posebnu toplinu domu.

Stanom dominiraju svetli tonovi, pa je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sav nameštaj, uključujući i fotelju, ali i prozore u beloj boji.

Na zidovima su okačene ikone, ali i sliku pokojnog patrijarha Pavla. Kuhinju je uredila u američkom stilu, a police su pune porcelanskog posuđa, šoljica i čajnika.

Podsetimo, kako su pisali mediji, pre izvesnog vremena Lidija je prodala kuću koja joj je pripala nakon razvoda od bivšeg fudbalera Mitra Mrkele, i to za 200.000 evra, te od tog novca kupila stan koji je sama opremila.

- Prodala je kuću za 200.000 evra, pa je od tog novca kupila jednosoban stan, u kraju gde godinama živi. Taj stan je baš luksuzan i posebno se posvetila njegovom uređenju - rekao je tada izvor.

Snimak možete pogledati ispod:

Lidija Vukićević uživa u svom domu pic.twitter.com/FMQR7baBpY

— Pluton (@Pluton45873221) February 7, 2024

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESTVARNI KADROVI IZ DOMA LIDIJE VUKIĆEVIĆ Glumica snimila svoj stan od 200.000 evra, a JEDAN DETALJ je privukao posebnu pažnju

Izvor: Blic, 07.Feb.2024

Glumica Lidija Vukićević stanuje na Bežanijskoj kosi, a njena luksuzna nekretnina, po mišljenju mnogih, perfektno je uređena. Iako mnogima najveće oduševljenje predstavlja Lidijin klavir, glumica je sada podelila novi detalj iz svog doma koji će, bez sumnje, sve ostale baciti u senku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.