Lice vredno 15 miliona dolara: Sofija Vergara tuži kozmetički salon

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lice vredno 15 miliona dolara: Sofija Vergara tuži kozmetički salon

Sofija Vergara tužila je kompaniju “Venus Concept” jer je ta kompanija, koja se bavi komzmetičkim tretmanima, iskoristila njenu fotografiju za reklamnu kampanju.

Čuvena kolumbijska glumica je u avgustu 2014. godine otišla na tretman zatezanja kože u jedan od “Venus Concept” salona, i nakon toga je postavila sliku na Instagram.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Lice vredno 15 miliona dolara: Sofija Vergara tuži kozmetički salon

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lice vredno 15 miliona dolara: Sofija Vergara tuži kozmetički salon

Izvor: Svet, 26.Jan.2016

Sofija Vergara tužila je kompaniju “Venus Concept” jer je ta kompanija, koja se bavi komzmetičkim tretmanima, iskoristila njenu fotografiju za reklamnu kampanju.. Čuvena kolumbijska glumica je u avgustu 2014. godine otišla na tretman zatezanja kože u jedan od “Venus Concept” salona, i nakon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.