Lexington bend oduševio publiku u Big Fashion centru! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Okt.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lexington bend oduševio publiku u Big Fashion centru! FOTO

Lexington bend, jedan od najpopularnijih naših bendova, oduševio je publiku na koncertu održanom u BIG FASHION centru.

Atrijum BIG FASHION centra i svi prolazi u prizemlju bili su krcati u nedelju 1. oktobra, na koncertu popularnog Lexington benda. Toliko je veliko interesovanje vladalo, da se par sati pred početak nastupa već stotinak najvećih fanova okupilo ispred bine čekajući svoje muzičke idole. Čekanje se isplatilo, jer su momci iz Lexingtona doneli sjajnu energiju i oduševili publiku. U glas su se pevale numere "Kako je, tako je", "Prišla", "Cvijeće", ali i pesme sa novog albuma "Noć pod zvijezdama".

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Lexington bend oduševio publiku u BIG Fashion centru

Izvor: Story, 03.Okt.2017, 08:54

Atrijum BIG FASHION centra i svi prolazi u prizemlju bili su krcati u nedelju 1. oktobra, na koncertu popularnog Lexington benda. Toliko je veliko interesovanje vladalo, da se par sati pred početak nastupa već stotinak najvećih fanova okupilo ispred bine čekajući svoje muzičke idole. Čekanje se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.