Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2011, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji hit Tine Ivanović: Lepoto moja (VIDEO)

Folk pevačica Tina Ivanović ima novu pesmu! Singl ”Lepoto moja” nešto je novo čime će folk pevačica Tina Ivanović pokušati da dodatno zagreje vrele letnje dane. Kako letnja sezona samo što nije, singlovi se izdaju na sve strane, a od seksipilne crnke stiše nešto malo drugačije. Aranžman pesme radio je Ivan Schwartz, tekst je napisao [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera nove pesme Tine Ivanović (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2011

Pevačica Tina Ivanović, predstavila je u emisiji "Grand šou " svoj novi letnji singl pod nazivom "Lepoto moja ". Aranžman za pesmu je uradio Ivan Schwartz, tekst je napisao Nemanja Uskoković, a sve je to snimljeno u studiju nbsp; Srkija Boy-a!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.