Letnji bejbi bum

Izvor: Svet, 21.Apr.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji bejbi bum

Rode su bile vredne i prethodnih meseci, tako da Holivud ovog leta, uz gomilu filmskih hitova, očekuje još jedan veliki bejbi bum.
Neke poznate dame odlučile su da usvoje decu, neke su san o roditeljstvu ostvarile uz pomoć surogat majki, a na nedavnim dodelama nagrada crvenim tepihom su šetale i slavne trudnice koje su blistale u lepim kreacijama ponosno pokazujući reporterima da će za koju nedelju dobiti najlepši poklon koji postoji.
Prošlu sezonu beba otvorila je Liv Tajler, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kada je u februaru na svet donela sina Sejlora. Već prvih dana ove godine glumica je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da čeka treće dete sa svojim verenikom, sportskim menadžerom Dejvom Gardnerom.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.