Lepotica Šarliz Teron previše krupna za modela?!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2012, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotica Šarliz Teron previše krupna za modela?!

Pričajući za magazin "Vogue" o svojoj karijeri modela u tinejdžerskim godinama, jedna od najlepših glumica Holivuda - Šarliz Teron otkrila je da su je smatrali "previsokom i prevelikom" za svet mode.

- Bila sam previsoka i prevelika za ono što se očekivalo od modela osamdesetih godina prošlog veka - rekla je u intervjuu za magazin "Vogue" prelepa Šarliz Teron čiji glumački talenat se iz projekta u projekat sve više dokazuje. Šarliz je o "problemu" koji je imala sa tadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << trendovima izgleda modela rekla i sledeće:- Kejt Mos i ostale mršavice su bile pojam za modne agente, a ja sam bila daleko od toga. Vodila sam računa o ishrani i naporno vežbala, ali ništa nije vredelo. Šarliz, koja je nedavno usvojila dečaka Džeksona, iščekujemo u filmu "Snežana i lovac" gde smo sigurni da će ponovo dokazati svoju lepotu i talenat.Da li je ovo telo previše krupne dame?!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.