Lepi Mića ju je MASIRAO, pa zavukao ruke ispod jorgana! Onda je tek usledio pravi UŽITAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića ju je MASIRAO, pa zavukao ruke ispod jorgana! Onda je tek usledio pravi UŽITAK! (VIDEO)

Zlatne ruke ima.

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja u "Igri istine" nakon čega su dobili hranu kao nagradu, a onda su se svi opustili u spavaćoj sobi. Dok je većina zadrugara utonula u san, Lepi Mića nije gubio vreme pa je otišao u krevet kod Nataše Moskve i Dragane Mitar.

CEO RAZVOD JE MARKETING?! Više nema sumnje - Kija objavila ISTINU! A kad je Lunu pomenula... SKANDAL

Dok su neobavezno ćaskali, Mića je masirao Draganu po svim delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tela. Ona je uživala, a Mića sigurno neće zaboraviti to iskustvo.

U jednom trenutku je čak zavukao ruke i ispod jorgana, pa je nastavio da je masira, a po njenom izrazu lica se može zaključiti da Mića i te kako ima zlatne ruke.

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.