Lepi Mića ZABEZEKNUO NACIJU ovog jutra svojim postupkom - evo šta je Pržulj bio u stanju da uradi dok su ostali spavali

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:50

Lepi Mića ZABEZEKNUO NACIJU ovog jutra svojim postupkom - evo šta je Pržulj bio u stanju da uradi dok su ostali spavali

Miroslav Pržulj se ne šali.

Pevač i rijaliti veteran Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, već godinama živi u rijalitiju, a svu svoju svakodnevnu rutinu preneo je u okvire Bele kuće.

Mića je poznat po zdravom načinu života koji praktikuje, a osim posebnog režima ishrane, Mića svakog jutra, bez izuzetka, ustaje pre svih ostalih zadrugara kako bi sam plivao u bazenu u dvorištu.

Mića ne mari za to da li je zima ili leto, koja je spoljašnja temperatura, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao ni da li pada kiša ili sneg, on svako jutro preplivava bazen u "Eliti". To je uradio i ovog jutra, iako je voda bila ledena, a ostali zadrugari ne prestaju da mu se dive na upornosti i istrajnosti u naumljenom.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.