Lepa Lukić: Kockanje je vrlina!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić: Kockanje je vrlina!

Ružica Veljković juče je u “Parovima” vodila “radijsku emisiju” gde su joj gosti bili njeni cimeri i gledaoci koji su se uključivali u program.

Ružica je pitala Lepu Lukić da li je tačno da voli da se kocka i koliko je zaradila od toga.

“Tačno je. Šta ima loše u tome? Ja zarađujem novac pevajući i imam pravo da ga trošim na šta god hoću. Što se kockanja tiče, tu ponekad ima dobitaka, ali ja ne vodim evidenciju. Nekada dobijem, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nekada izgubim”, izjavila je folk legenda.

“Nema ničeg lošeg u tome što se kockam. Poroke nemam, ne pušim, ne pijem, pa neki filter moram da imam. Kockanje nije porok, to je vrlina”, dodala je Lepa i sve prisutne i gledaoce kraj malih ekrana ostavila u šoku.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lepa Lukić: Kockanje je vrlina!

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Ružica Veljković juče je u “Parovima” vodila “radijsku emisiju” gde su joj gosti bili njeni cimeri i gledaoci koji su se uključivali u program.. Ružica je pitala Lepu Lukić da li je tačno da voli da se kocka i koliko je zaradila od toga.. “Tačno je. Šta ima loše u tome? Ja zarađujem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.