Lepa Lukić: Imam grudi za izvoz

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 04:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić: Imam grudi za izvoz

Ova pevačica ne priznaje depresiju, nema problem sa nalaženjem muškarca, a grudi ima i za izvoz

Lepa Lukić je gostovala u emisiji kod Sanje Marinković, a tema razgovora bila je depresija. Jedan od uzroka koji je izazivaju je raskid veze i nemogućnost da se nađe novi partner, na šta je Lepa sa čuđenjem i iskustvom žene koje je svašta prošla u životu rekla:

- Ja bih ga našla i u ćupu. I ja sam ta koja ostavlja, ne čekam da me ostavi.

Depresiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << leči kratko i efikasno:

Sakrijem se u kupatilo, iskukam se, iskukam se, sagnem glavu… Ali već sutra idem napred i niko ne zna šta mi je bilo juče.

Svojom najvećom životnom tugom smatra izostanak materinstva:

- Nisam imala decu, a želela sam puno, to mi je najveća tuga u životu.

Gošća emisije bila je Hristina Jančetović, Mis dekolte, a tema velikih grudi se nametnula. Lepa je iznela svoja iskustva.

- I dan danas imam velike grudi, imala sam i u 16, 17 godini. Onda sam ih vezivala jer su moje drugarice imale male, a sada ih imam za izvoz.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela Bukva: Nije mi se desilo da me partner ponizi

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012

Samo ćorav muškarac ne vidi šta gubi kada je ostavlja..Uz ljubav ide i raskid, uz sreću patnja, a baš srećne u ljubavi zaobiđe poniženje. Jedna od njih je i Anabela Bukva koja je doživela velike ljubavi, i velike raskide, a svi koji su je ostavili bili su na šteti...Tako je ispričala u emisiji...

Nastavak na Poznati.info...

Lepa Lukić: Imam grudi za izvoz

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2012

Pevačica Lepa Lukić gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković, a tema razgovora bila je depresija. Jedan od uzroka koji je izazivaju je raskid veze i nemogućnost da se nađe novi partner, na šta je Lepa sa čuđenjem i iskustvom žene koje je svašta prošla u životu rekla:

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.