Lepa Brena zaplakala u emisiji “Glamur”

Izvor: Svet, 16.Dec.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena zaplakala u emisiji “Glamur”

Lepa Brena, jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, zajedno sa ekipom emisije “Glamur” sumirala je 2014. godinu, koja po svemu sudeći i nije donela toliko dobrog.
Brena je otvorila dušu i progovorila o najtežim trenucima, sa kojima se suočila u ovoj godini, a jedan od tih momenata bio je i gubitak majke Ifete.
U jednom trenutku ova pevačica nije uspela da se suzdrži i zaplakala je.
Ispovest Lepe Brene, u emisiji Glamur, možete pogledati večeras u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 20:15h na televiziji Hapi.

Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Print Screen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

EMOTIVNA: Lepa Brena zaplakala u emisiji

Izvor: Kurir, 16.Dec.2014

Sumirajući utiske iz 2014. godine, pevačica nije mogla da se suzdrži..Lepa Brena, jedna od najvećih zvezda naših prostora, sumirala je utiske iz 2014. godine koja joj ni najmanje nije bila laka, a u jednom trenutku i zaplakala...Pevačica je otvorila dušu i progovorila o najtežim trenucima koje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.