Lepa Brena sa porodicom i snajkama uživa u odmoru FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena sa porodicom i snajkama uživa u odmoru FOTO

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavljaju 25. godina braka i zato su rešili da zajedno sa svojim sinovima i njihovim devojkama odu na porodični odmor.

Lepa Brena rešila je da predahne od poslovnih obaveza i da naše hladne krajeve zameni toplim i sunačanim plažama Dubajia i Tajlanda. Ona proslavlja srebrnu svadbu sa Bobom Živojinovićem, a osim njega na pravi porodični odmor pošli su i njihovi sinovi Filip, Viktor i Stefan, ali i buduće snajke pevačica Aleksandra Prijović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Dorotea. Na slikama koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama zaključuje se da porodica Živojinović i te kako uživa. Osim Dubajia i Tajlanda bračni par sa svojom porodicom planira da poseti i Hong Kong.

Uzivancijaaaa😎👍🙄🍭

Фотографија корисника Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана 8. Дец 2016. у 9:24 PST

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.