Lepa Brena proslavila 56. rođendan, pogledajte kakvo su joj iznenađenje sinovi priredili! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena proslavila 56. rođendan, pogledajte kakvo su joj iznenađenje sinovi priredili! (FOTO)

Lepa Brena proslavila je 56. rođendan u porodičnom okruženju i intimnoj atmosferi svog doma na Bežanijskoj kosi, sa sinovima Viktorom i Stefanom, koji su svojoj majci priredili specijalno iznenađenje. 

Tačno u ponoć, Viktor i Stefan su iznenadili mamu rođendanskom tortom i šampanjcem, a mlađi sin Bobe i Brene objavio je sliku na Instagramu.

- Srećan rođendan, mama! Volim te najviše na svetu! - napisao je najmlađi Živojinović.

Фотографија корисника Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) дана 19. Окт 2016. у 3:37 PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Volim te najviše na svetu: Ovako su sinovi izenadili Lepu Brenu za rođendan! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2016

Lepa Brena danas proslavlja svoh 56. rođendan, a njeni sinovi odlučili su da joj tačno u ponoć prirede iznenađenje, koje je raspametilo...Pevačica koja i dalje žari i pali, juče je proslavila rođendan, a iako je već odavno zagazila u šestu deceniju i dalje se oseća mladom i punom energije....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.