Lepa Brena priredila spektakl u Areni

Izvor: Tracara.com, 21.Okt.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena priredila spektakl u Areni

Lepa Brena je uspela da zaustavi saobraćaj u Beogradu! Sat vremena pred početak nastupa u Štark Areni, deo grada u kom se dvorana nalazi bio je zakrčen zbog sivh koji su hteli da dođu da čuju i vide miljenicu! A onda je reginalna folk diva napravila spektakl! Kao što je i obećala, 35 godina blistave karijere proslavila je sa svojom publikom na sceni Štark Arene i to na vrlo originalan način. Najpre se spustila sa neba, sedeći na velikoj zlatnoj zvezdi kako i dolikuje pravoj zvezdi, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je usledio spektakl. Bina duga 22 metra, liftovi sa koji je silazila, vizuelne promene u kojima je regionalna diva pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava boja kose, ali i plesnu kondiciju i vitku liniju na kojoj joj mogu pozavideti i dvadesetogodišnjakinje. NIzali su se hitovi sa novog albuma, scenski efekti, mastoviti kostimi,plesne tačke a zvezda večeri blistala je u punom sjaju! Pevali su u jedan glasi i hitovi sa novog albuma i hitovi koji su obeležili osamdesete godine Brenine karijere. Publika iz svih delova sveta uživala je i u humorističkom delu koji su priredili Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Andrija je za ovu priliku bio Boba, a Anđelka je tumačila lik Brene. Veče koje će se prepričavati dugo, doživeće još jedno svoje izdanje koliko sutra, jer zbog velikog interesovanja publike, folk diva peva ne jednu, nego dve Arene! Pod sloganom pemse “Zar je važno da l se peva ili pjeva” Brena je još jednom dokazala da njena muzika, entuzijazam, i energija ne poznaju ni granice niti barijere. (Grand Online)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ovacije fanova iz celog sveta dočekale spektakl Lepe Brene

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2018

U beogradskoj "Štark areni" večeras je publika zajedno sa najvećom balkanskom zvezdom, Lepom Brenom, proslavila 35 godina uspešne muziče karijere...Pred 40 hiljada ljudi, u toku dva dana, otpevala je 60 pesama, koje su obeležile njen put od "Slatkog greha" do impozantne karijere, koju je stekla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.