Lepa Brena otkrila  najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, a onda iznenadila sve odgovorom na pitanje o Bobi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024, 08:33

Lepa Brena otkrila najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, a onda iznenadila sve odgovorom na pitanje o Bobi! (VIDEO)

U emisiji Ognjena Amidžića, Lepa Brena je prvi put javno govorila o pojedinim detaljima iz privatnog života i podelila nekoliko intimnih situacija.
Kada je bila upitana o najneobičnijem mestu gde je vodila ljubav, Brena nije oklevala s odgovorom: "Pa, u autu", otkrila je sa osmehom na licu, priznajući da su neki trenuci stvarno nezaboravni.
Ali, to nije bio jedini detalj koji je iznenadio publiku. Kada je došlo do pitanja o finansijskim uspesima, Brena je otkrila koliko je najviše novca zaradila u jednom danu....

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Lepa Brena je odlučila da obraduje svoju publiku (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024

Najveća jugoslovenska zvezda Lepa Brena gostovala je u emisiji "Ami G show" gde je otkrila zanimljive detalje iz svog života ali je i odlučila da obraduje svoju publiku...Lepa Brena priprema jugoslovesnki turneju, a evo šta kaže o tome:.."Da, dugo godina nisam radila koncerte 20 i 21. će biti koncert...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.