Izvor: Svet, 22.Apr.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena otkazala koncert na Marakani

Lepa Brena neće održati koncert 10. juna na beogradskoj Marakani! Jedna od najboljih pevačica s prostora bivše Juge odustala je od nastupa jer smatra da njenu publiku još drma ekonomska kriza i da sad nije vreme za jedan takav poduhvat. " Ona će krajem maja završiti album i biće to jedan od najboljih CD koje je do sada snimila. Autori su odlični, pesme brze i moderne, biće to pun pogodak.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRENA OTKAZALA KONCERT NA MARAKANI

Izvor: Kurir, 22.Apr.2011

Otkazala spektakl. Lepa Brena neće održati koncert 10. juna na beogradskoj Marakani! Jedna od najboljih pevačica s prostora bivše Juge odustala je od nastupa jer smatra da njenu publiku još drma ekonomska kriza i da sad nije vreme za jedan takav poduhvat,..Otkazala spektakl...Lepa Brena neće održati...

Nastavak na Kurir...

Lepa Brena otkazala koncert na Marakani

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2011

Lepa Brena neće održati koncert 10. juna na beogradskoj Marakani! Jedna od najboljih pevačica s prostora bivše Juge odustala je od nastupa jer smatra da njenu publiku još drma ekonomska kriza i da sad nije vreme za jedan takav poduhvat.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.