Lepa Brena o Aleksandri Prijović: Ona je mnogo dobra devojka, čuvam je kao majka

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena o Aleksandri Prijović: Ona je mnogo dobra devojka, čuvam je kao majka

Otkad je Aleksandra Prijović u vezi sa Filipom Živojinovićem, Lepa Brena se nije štedela da joj pomogne i pokaže dobrodošlicu u njihovu porodicu.
Prijovićeva priznaje da joj Brenina pažnja i saveti gode, pa je sluša “od a do š”, čak i kad je reč o savetima vezanim za običnu prehladu.
“Ona je jedna mnogo dobra devojka. Vidim da ne zna toliko da se sačuva. Ja sam oduvek bila jedna previše brižna majka”, rekla je Brena tim povodom u emisiji Ekskluziv.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DOBRA JE ALEKSANDRA, ALI... Evo šta Brena zamera budućoj snajki

Izvor: Blic, 15.Sep.2016

Prijovićeva je nedavno otkrila da je Lepa Brena često savetuje kao i da joj je rekla kako da se sačuva prehlada. Mlada pevačica se požalila da je bolešljiva u poslednje vreme, a Brena joj pomogla savetima...- Ona je jedna jako mnogo dobra devojka. Vidim da ne zna toliko da se sačuva. Ja sam oduvek...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.