Lepa Brena na IVICI SUZA zbog sinova - Pevačica se rastužila i objasnila da je s godinama sve više usamljena

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 23:51

Lepa Brena na IVICI SUZA zbog sinova - Pevačica se rastužila i objasnila da je s godinama sve više usamljena

Folk diva se prisetila vremena kada je sve bilo toplije i ušuškanije, a deca vesela u očekivanju Deda Mraza.

Lepa Brena sa setom se prisetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena decom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

- Kad vam deca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gde prolazite pored vrata gde su nekad živela vaša deca, to je tužno. Pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj mesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gde se kuvalo i spremalo svaki dan, gde je bilo puno snega, gde se kitila kuća... Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utehu u biznisu i koncertima - priznala je pevačica za medije.

Potom se setila nestašluka svojih sinova pred jednu Novu godinu usred zime.

- Bio je sneg i puno paketića, kao i drugova naše dece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam posle videla koliko je to njima bilo smešno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: "Što da ne?" Nekada čovek sebi treba da da nekako oduška - prisetila se pevačica uz osmeh.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.