Lepa Brena je dobila bakšiš 20.000 maraka za SAMO JEDNU pesmu, a evo šta je uradila s novcem i da li je podelila s kolegama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 11:21

Lepa Brena je dobila bakšiš 20.000 maraka za SAMO JEDNU pesmu, a evo šta je uradila s novcem i da li je podelila s kolegama

Široko!

Zoran Pejić Peja poznat je kao televizijski voditelj, ali pored toga, on radi i veselja na kojima vodi program. Zbog toga je uvek pun anegdota, a sada je ispričao jednu sa Lepom Brenom.

Naime, popularna pevačica je pre nekoliko godina nastupala u Parizu, gde je igrom slučaja bio i Peja, a tom prilikom je uzela ogroman bakšiš.

Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpeva jednu pesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dobila je i cifru kao gažu, koju sada ne mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pesmu. Onda je taj novac odnela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podelili na kraju - rekao je Peja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

- Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isolati muziku – zaključio je on, prenosi Grand.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.