Lepa Brena: U našoj kući se i najmanja proslava pretvori u žurku

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: U našoj kući se i najmanja proslava pretvori u žurku

Spontanom zabavom u domu na Bežanijskoj kosi, folk diva Lepa Brena raznežila je sina Viktora, koji je napunio sedamnaest godina. Neposredno pred ponoć porodica se okupila kako bi najmlađem članu familije uputila čestitke i nazdravila.
Viktor je kao najmlađi uvek imao privilegiju da ga svi mazimo, pazimo i gnjavimo. Veoma je umiljat, pa smo mu uvek ispunjavali sve želje. Naravno da se zna šta se može a šta ne, ali uvek nam je simpatično kada primetimo da je nasledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Bobin i moj temperament”, počinje razgovor za “Hello!” popularna pevačica, kojoj se trenutno čini da Viktor nikada neće odrasti.
U domu folk zvezde i najmanji povod pretvori se u dobru zabavu jer svi članovi porodice Živojinović veoma su društveni i rado ugoste drage ljude.
Kod nas se svaka i najmanja proslava pretvori u žurku, jer smo porodica koja voli da slavi i okuplja prijatelje. U eri društvenih mreža, vesti se šire munjevitom brzinom, tako da su svi koji nisu znali da Viktor puni sedamnaest godina saznali za to odmah posle otvaranja šampanjca, jer je sliku postavio na Fejsbuk.”
S obzirom na to da Brena slavljeniku udovoljava u prohtevima i bez naročitog povoda, Viktor nije imao neku posebnu želju za rođendan, ali pokloni nisu izostali.
Verovali ili ne, nije imao posebnih želja. Koliko god to kontradiktorno zvučalo, Viktor tokom godine uvek dobije sve što mu je potrebno, pa sada kada je trebalo da se izjasni šta bi voleo da mu poklonimo, to nije učinio. Međutim, dobio je pregršt lepih poklona i od prijatelja i od članova porodice. Mi koji smo sa njim svaki dan znamo otprilike šta bi ga obradovalo, ali budući da je veoma društven, videla sam da je te večeri bio izuzetno srećan što je oko njega mnogo prijatelja i školskih drugova.”
Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa Brena: U našoj kući se i najmanja proslava pretvori u žurku

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Spontanom zabavom u domu na Bežanijskoj kosi, folk diva Lepa Brena raznežila je sina Viktora, koji je napunio sedamnaest godina. Neposredno pred ponoć porodica se okupila kako bi najmlađem članu familije uputila čestitke i nazdravila...“Viktor je kao najmlađi uvek imao privilegiju da ga svi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.