Lepa Brena: Bore nisu problem ako imate ime!

Izvor: Poznati.info, 15.Okt.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Bore nisu problem ako imate ime!

Kao specijalna članica žirija popularnih Zvezda Grand, Lepa Brena rado govori o tome kako ona gleda na to takmičenje. “Mi njima želimo da damo podršku, da ne bi osetili svu tu tremu koja je normalna. Publika očekuje da im date svoje srce, deo svoje tuge i deo svoje radosti“.

“Ja sam davno mislila da ću prestati da pevam u četrdesetim godinama, a sada sam shvatila da ja taj posao zaista volim. Shvatila sam da ni bore nisu problem ako imate tradiciju“

“Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << očekuju novi album, a meni treba novi pokretač i nova motivacija“ – priznaje Brena, koja se sada više bazirala na poslovne poduhvate koji imaju veze sa saradnjom između Granda i TV Prva.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.