Lekari su joj SAOPŠTILI DIJAGNOZU: Poznato u kakvom je stanju - Sandra Rešić zbog lošeg zdravlja preduzela mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 13:18

Lekari su joj SAOPŠTILI DIJAGNOZU: Poznato u kakvom je stanju - Sandra Rešić zbog lošeg zdravlja preduzela mere

Zna na čemu je, a vreme je i da javnost isto to sazna.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić već neko vreme ima zdravstveni problem koji ne može da reši. Konstantno joj je zapušen nos i kašlje, pa zbog toga nije htela ni da zakazuje tezgu za doček Nove godine.

Rešićeva se nedavno vratila sa kraćeg putovanja, a kako pišu mediji, posetila je prijateljicu u Nemačkoj gde je iskoristila praznična sniženja, pa je dobro šopingovala.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se vratila u Beograd bila je baš bleda i iscrpljena, piše Star. Iako se nadala da će joj biti bolje i da će se zadržati kod prijateljice malo duže, ipak se vratila ranije u Srbiju kako bi joj doktor prepisao adekvatnu terapiju da može što pre da se vrati poslu i nastupima.

Upitali smo Sandru nedavno i za odnos sa Jovanom Tomić Matorom, koju je u rijaliti ispratila kao dobra prijateljica, a onda se tokom Elite sve promenilo, nakon njenog kraha sa Anitom Stanojlović. Matora je Sandru nazvala "rijaliti prijateljem", što joj je pevačica izuzetno zamerila, a priznala je i da je mnogo toga saznala u međuvremenu, zbog čega će obaviti ozbiljan razgovor sa Matorom.

- Čula sam masu nekih stvari, otkako je Matora ušla u rijaliti, to je nešto o čemu nikada nisam pričala, ali o čemu ćemo definitivno ona i ja popričati kad ona bude izašla. Inače, ja sam razumela da smo ona i ja prijateljice, a onda sam čula da me je ona nazvala "rijaliti" prijateljem. Tvoja bivša supruga priča o meni tamo neke gluposti, ti ni u jednom momentu ne ustaješ i ne demantuješ to. Ona je verovatno mislila da će doći do pomirenja sa Anitom, što ja mislim da i postoji šansa da dođe do toga... Ja sam je otpratila, jer ja sa rijaliti prijateljima ne pijem kafu, ne pratim se i ostalo... - rekla je Sandra iskreno za Republiku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.