Lekari smatraju da je kraljica Elizabeta je alkoholičarka!

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari smatraju da je kraljica Elizabeta je alkoholičarka!

Kraljica se drži uvek iste doze i uvek istih pića. Njeno veličanstvo pre ručka pije koktel od džina i dubonea sa limunom i ledom, uz ručak čašu vina, a uveče jednu čašu suvog martinija i jednu čašu šampanjca. 

Nikad ne pije na prazan stomak. Prvo što pojede kad se probudi su keksići i to uz čaj, a doručkuje voće i žitarice s mlekom. Ponekad jede i kajganu sa dimljenim lososom. 
Za ručak ne jede ništa skrobasto i uglavnom jede povrće i meso, ali zato se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << posle uvek zasladi čokoladom. 
Kraljevski kuvar Daren Mekgrejdi kaže da je kraljica "čokoholičar", ali da voli i kelj i kinou. 
Omiljeni desert joj je pita sa korom od čokolade punjena puslicama i kremom od crne i bele čokolade. 
"Kad dođete u neke godine, dobro znate šta volite, pa tako i kraljica ima svoje favorite", kaže Mekgrejdi.o: Gettyimages
"Kad je sama, jede grilovanu ribu-jezik sa povrćem i činiju voća. Disciplinovana je kad je reč o ishrani, ali voli i da proba novu hranu." 
Zanimljivo je da kraljica ne voli beli luk i zabranila ga je u celoj palati. 
Kraljica Elizabeta je i vrlo strastvena. Tokom jedne posete Australiji 1954. posvađala se s mužem princom Filipom, a pisac Robert Hardman tvrdio je da je na njega bacala cipele, pretila mu "da bi u drugom veku neko sigurno u tom izgubio glavu". 
Kasnije se izvinila zbog svog ponašanja, jer se tako nešto "dešava u svakom braku".
Izvor: B92
Pratite nas i na Viberu!  

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.