Lekari na VMA uspešno završili operaciju, voditeljka Pinka se oporavlja! Mladen Mijatović: Hvala doktorima i policiji na profesionalizmu!

Izvor: Svet, 08.Feb.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari na VMA uspešno završili operaciju, voditeljka Pinka se oporavlja! Mladen Mijatović: Hvala doktorima i policiji na profesionalizmu!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros ispred KBC ‘Dragiša Mišović’ tri osobe su povređene, a među njima je bila i voditeljka Jutarnjeg programa “Novo jutro” televizije Pink, Dea Đurđević.
Ona je, kao i ostali povređeni, zbrinuta na VMA a najbolji tim lekara radio je na tome da stabilizuje zdravstveno stanje popularne voditeljke.
Kako saznajemo, operacija kojoj je voditeljka bila podvrgnuta je završena uspešno i ona se oporavlja. Sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović.
– Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni – izjavio je Mladen, a piše Pink.rs.
Veliki broj ličnosti jutros je potresla vest o onome što se desilo Dei, a podršku su joj pružile brojne kolege sa televizije Pink, javne ličnosti kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
svetinstagram
The post Lekari na VMA uspešno završili operaciju, voditeljka Pinka se oporavlja! Mladen Mijatović: Hvala doktorima i policiji na profesionalizmu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.