Legendarna srpska pevačica ULAZI U ZADRUGU 7: Pored ogromne sume novca, zahteva OVO - tiče se WC-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 20:34

Legendarna srpska pevačica ULAZI U "ZADRUGU 7": Pored ogromne sume novca, zahteva OVO - tiče se WC-a

Produkcija se baš potrudila!

Legenda folk muzike Nada Topčagić već godinama dobija ponude da uđe u rijaliti, ali ipak se nije opredelila za ulazak u ovu vrstu TV formata.

Međutim, pevačica je sada navodno sa čelnicima "Pink" televizije dogovorila ozbiljnu cifru za ulazak u "Zadrugu 7", kao i posebne uslove jer tamo želi da se oseća kao prava zvezda.

– Nada nije htela da čuje za rijaliti, ali je nakon mnogo ubeđivanja pristala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popriča sa produkcijom. Stvarno su joj ponudili specijalne uslove koje niko, nikad u rijalitiju nije imao. Kako je sada koncept rijalitija potpuno drugačiji i biće dosta javnih ličnosti, Nadi se svidelo jer su već neke njene kolege potpisale ugovor. Znam da je tražila dosta novca, ali i uslove poput tih da ima svoje kupatilo koje će deliti sa jednom koleginicom, da može da spava popodne i da ne spava u sobi sa svima, već da ima apartman - priča izvor za medije i dodaje:

- Striktna je bila da u toaletu nema kamera. Nada je preduhovita, ima mnogo dogodovština tako da nju ne možeš da ne voliš. Koliko znam, ona će tamo biti specijalna gošća, te je naglasila da može da ostane svega tri nedelje.

Podsetimo, voditelj Marko Đedović otkrio je detalje vezane za novu sezonu rijalitija, ali i izneo informaciju da u "Zadrugu 7 Elita" ulazi popularna pevačica i da će se mnogi iznenaditi kada je budu ugledali, a da li je zista Nada u pitanju, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.