Legendarna pop-rok grupa Alisa najavila je veliki koncert u Domu omladine!

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2022, 21:34

Legendarna pop-rok grupa Alisa najavila je veliki koncert u Domu omladine!

Legendarna pop-rok grupa "Alisa" najavila je veliki koncert u Domu omladine Beograda 17. decembra, kada će, sa malim zakašnjenjem, obeležiti svoj 35. rođendan. Tim povodom, Alisa je odlučila da nagradi „svoje“ Sanje!

Veliki hit grupe Alisa, neprevaziđena „Sanja“, objavljen je krajem 1985. godine. „Prema nekim statistikama, ’86. pa i ’87. godine svaka peta novorođena devojčica u Beogradu dobila je to ime, mnoge upravo zahvaljujući popularnosti te pesme“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kaže bend i poziva baš te Sanje da im se jave!

„Ako ste rođene ’86. ili 87. godine, zovete se Sanja i pogotovu ako „sumnjate“ da su vam roditelji dali to ime baš zbog naše pesme, javite nam se putem naše zvanične facebook strane kažu članovi Alise i dodaju: „Prvih 35 Sanja nagradićemo ulaznicama za koncert, a spremamo vam još jedno lepo iznenađenje za to veče!“

Koncert zakazan za 17. decembar u 20h u Domu omladine nosi naziv „Najbolje iz zemlje čuda”, kako se zove i dupli CD koji je nedavno objavila izdavačka kuća PGP-RTS u saradnji sa Jugodiskom. Na tom izdanju nalaze se 24 pesme grupe Alisa, kao i dva singla koja je ovaj bend snimio u poslednje tri godine.

Na koncertu će, pored legendarne „Sanje“ koja zasigurno obeležila karijeru grupe, fanovi će moći da čuju još mnogo pesama koje su voleli i vole: „Kesteni”, „Blago onom ko te ne sanja”, „Da li si čula pesmu umornih slavuja“, „Posle devet godina", „Ljubicu te tako", „Skidam košulju da legnem", „Sećanja“...

Proslava velikog jubileja, 35. godina postojanja benda, trebalo je da se dogodi 2020. godine, ali im okolnosti nisu išle na ruku pa su koncert morali da odlože. Posebno ih raduje to će rođendan proslaviti u kultnoj sali Doma omladine, u kojoj su održali i svoj prvi koncert.

Rođendanski nastup uveličaće i specijalni gosti koje će bend uskoro najaviti.  

Ulaznice za koncert su u prodaji po promo ceni od 1200 dinara (za prvih 100 kupaca), dok će redovna cena iznositi 1400 dinara.

Na dan koncerta cena ulaznice biće 1600 dinara. Mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets, kao i online.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.