Lav Pajkić slomljen nakon opela: Izašavši iz kapele, počeo NEUTEŠNO da plače (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 16:47

Lav Pajkić slomljen nakon opela: Izašavši iz kapele, počeo NEUTEŠNO da plače (FOTO)

Posledni ispraćaj popularne spisateljice.

Spisateljica Isidora Bjelica, koja je posle duže bolesti preminula u sredu u 52. godini života biće kremirana danas, a poslednji ispraćaj odigrava se na Novom groblju u Beogradu.

Sin pokojnice, koji je bio vidno potresen i na komemoraciji, nije mogao da suzdrži suze nakon opela.

Njega su savladale emocije, te je počeo da plače prek kapelom na Novom groblju, okružen rodbinom i prijateljima njegove pokojne majke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Živela je i radila u Beogradu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga "Klot–Frket" na BK televiziji i BN televiziji, i Isidorin ljubavni vodič na televiziji Metropolis.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.