Latinoameričke sapunice smo gledali samo zbog njega! Bio je pravi frajer, a kako danas izgleda i zašto su PRESTALi da mu DAJU ULOGE?

Izvor: Prva.rs, 20.Sep.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Latinoameričke sapunice smo gledali samo zbog njega! Bio je pravi frajer, a kako danas izgleda i zašto su PRESTALi da mu DAJU ULOGE?

On i dalje važi za jednog od tamošnjih najzgodnih i najseksepilnijih glumaca, premda priznajemo da pomalo živi na račun stare slave.
Naime, produkcijska kuća "Televisa" u čijim se serijama Kolunga i proslavio prekinula je ekskluzivni ugovor sa njim pre godinu dana, a navodno jer je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističkoj seriji.
"Fernandu nije bilo do povratka na mali ekran, pogotovo ne u seriji u kojoj ne bi bio vodeća zvezda, jer "Supertata" ima za glavne junake nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << glumačkih parova. Bio je arogantan prema Rosi, koja mu je poručila da nije više u godinama kada može da odbija uloge, čime mu je još više povredila sujetu. Odjurio je iz njene kancelarije zalupivši vrata, a ona je zatim izdejstvovala kod šefova "Televise" da mu ukinu ekskluzivni ugovor sa kojim je zarađivao 115 000 dolara mesečno", rekao je tada izvor upućen u čitavu aferu, prenosi zena.blic.rs.

Ova uloga je trebalo da bude njegov povrataka na male ekrane, no sada Fernando navodno ima drugačije planove - da kaže zbogom karijeri u telenovelama i da se posveti filmskom platnu.
Inače, tokom karijere zgodni Meksikanac zaradio je više od 18 miliona dolara.
Inače, ovaj 52-godišnji glumac tokom karijere gotovo da nije imao nijedan skandal, a zanimljivo je da iako je u nekoliko navrata izjavljivao da želi da zasnuje porodicu, te promenio niz poznatih žena, on je i dalje sam.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.