Lana Del Rej bila je muzička diva, ali život je krenuo silaznom putanjom - postala je kasirka i promenila lični opis (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 14:29

Lana Del Rej bila je muzička diva, ali život je krenuo silaznom putanjom - postala je kasirka i promenila lični opis (FOTO)

Mnogima omiljena muzička zvezda, danas živi potpuno drugačije. Da li biste je prepoznali?

Da slava i zvezdana prašina nekada umeju da napravi pravi rolerkoster od života i da sa dna podignu na sam vrh, a potom velikom silinom vrate na zemlju i osveste nas jače od bilo kakvog "šamara", dokaz su životi popularnih pevača. Samo na našoj javnoj sceni je nebrojeno mnogo primera onih koji su imali sve i dotakli zvezde, a sada nakon protoka izvesnog vremena nemaju ni delić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomenutog.

Ako je nebrojeno primera na našoj sceni, kao što smo pomenuli, onda je Holivud riznica sličnih primera. U prilog napisanom ide i činjenica da su pripadnici sedme sile uslikali planetarno popularnu pop pevačicu Lanu Del Rej kako radi za kasom, kao da nikada pre nije živela "američki san" u izobilju, bogatstvu i bezbrižnosti.

Pevačica hitova "Born to die", "Summertime sadness" i "National anthem" od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni pre više od jedne decenije, zaludela je čitav svet svojim melanholičnim i virtuoznim glasom koji je ispunjen setnim i emotivnim tonovima.

Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, koju je i dosegla, no kako to obično biva, Holivud kako bi pružio glamurozan život, za uzvrat uzima sve ostalo što život običnih ljudi nosi. Na samom početku, nimalo cenjenu stvar današnjice - privatnost.

Lana je mnogima bila inspiracija. Činjenica je da su na početku karijere pojedini želeli da diskredituju njenu muzikalnost i na "instant" uspeh koji je postigla gledali kao na posledicu toga da je ćerka bogataša, no to je nije omelu u nameri da osvoji svet. Međutim, sada nakon ovoliko godina, njen život je krenuo potpuno drugačijom - neočekivanom putanjom.

Lana Del Rej je kao svaka obična žena, odlučila da se posveti samoj sebi i udovolji, pa slobodno možemo reći i svojim hirovima i dala je sebi oduška.

Sada izgleda prilično drugačije - dušebrižnici bi rekli da je uništila svoju lepotu i devojačku liniju, no istina je ipak drugačija. Lana je jednako lepa, ali izgleda da pevačkom karijerom više ne namerava da se bavi.

Na ulicama Los Anđelesa, usnimljena je kako radi u lokalno, restoranu brze hrane kao kasirka. Osmeh na licu, uniforma i ljubaznost njeni su zaštitni znaci. Mušterije kada shvate da ih uslužuje čuvena pevačica, malo je reći da zaneme od neverice. To tako biva u prvi mah, jer već narednog trenutka posežu za fotoaparatima u nameri da ovekoveče ovaj, za njih nestvaran trenutak.

Kako to obično biva, dok jedni likuju nad "izgubljenom" karijerom muzičkog bisera, drugi salutiraju njenoj odluci da ostane prizemna i pored silnog bogatstva i uspeha koji joj se ne može osporiti.

Lanu u ulozi prodavačice/kasirke, pogledajte u narednom videu, te sami prosudite da li je i koliko zadovoljna svojim životom.

A post shared by ITV News (@itvnews)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.