Lakić popušta sa živcima, Mladen bled kao krpa! Za njih je RIJALITI GOTOV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakić popušta sa živcima, Mladen bled kao krpa! Za njih je RIJALITI GOTOV!

Željno iščekuju izlazak!

Iz "Kampa Otpisanih" danas su se uključili Mladen Vuletić i Nikola Lakić koji su čestitali slavu učesnicima šeste sezone rijalitija "Parovi", Dejanu Dragojeviću i Mariji Taksi i izrazili žaljenje što nisu sa učesnicima u vili.

Oni se osećaju jako loše i krivo im je što su izolovani u kampu dok se svi u vili vesele i provode.

Mladen je u lošem stanju od jutros pogotovo zato što se brine da mu produkcija neće dozvoliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uđe u vilu za rođendan Nine Prlje.

- Ovde trebaju čelični živci da bi se opstalo, meni je jako žao što nisam tu danas, razumem sad Mladena kako se oseća, nervozan sam i ja - rekao je Lakić.

- Mene nema tamo neće me dovesti i za rođendan, meni uopšte nije do priče ne mogu sad ništa da uradim odavde, ne znam što je ovo zanimljivo i kome ne znam šta je sa vama ljudi. Mi se nismo svađali da bi nas razdvajali, spajate ovde neke nespojive - rekao je Mladen.

BONUS VIDEO: Haos u centru Beograda! Pijani pešak izazvao KOLAPS! Nećete verovati ŠTA je uradio

<

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.