Lady fair sajam: Vikend rezervisan samo za dame! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lady fair sajam: Vikend rezervisan samo za dame! FOTO

Još samo tri nedelje ostalo je do početka V Lady fair-a – sajma za žene, koji će obeležiti drugi vikend septembra ispred shopping centra „Ušće“. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju.

Posetioci će 10. i 11. septembra, od 10 - 20 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika.  Žene će uživati u pesmi i igri na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga.

Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo. Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom i Braun pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Vikend rezervisan samo za dame!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016

Posetioci će 10. i 11. septembra, od 10 - 20 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.