LUTKA NA NADUVAVANJE! Dušica Jakovljević ISPROZIVALA Minu i Mensura, MUK u studiju, a onda PRASAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUTKA NA NADUVAVANJE! Dušica Jakovljević ISPROZIVALA Minu i Mensura, MUK u studiju, a onda PRASAK!

Dobila aplauz!

U toku je emisija povodom izbacivanja iz Zadruge. Gost Dušice Jakovljević u studiju je Sani Ibraimov, koji je došao kao podrška svojoj ženi Nataliji, koja večeras učestvuje u duelu za opstanak u Zadruzi.

 Kao što je i običaj, Ognjen Amidžić je razgovarao sa nekim od zadrugara. Među njima je i Mensur Ajdarpašić koji je progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški.

- Kako vreme odmiče Mina mi se sve više sviđa, jako je dobar čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a svi je osuđuju - rekao je on, a Ognjen mu je rekao da ne deluje kao da veruje Mini.

- Ne mogu da verujem tek tako, trebaće mi malo vremena da verujem. Danas sam bio u rehabilitaciji odmarao sam, Gagi je došao i rekao kako je Mina rekla da je ne interesuje što sam je pozvao da dođe, mene je to naljutilo, a ispostavilo se da je Gagi pogrešno preneo poruku - rekao je on, a vrlo brzo su se uključili u studijo gde je Dušica Jakovljević dala svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Šta ti misliš o ovome - pitala je Sanija.

- Dečko je mlad ima 23 godine, on živi tamo sada - počeo je Sani, a Dušica ga je prekinula.

- A jel život kad se samo valjaš po krevetu. On je ušao tamo da živi, a ne da samo hop -hop, nije ona lutka na naduvavanje, već devojka - zaključila je Dušica, a kada je publika počela da joj aplaudira, začuo se prasak udruženih dlanova, a to je očigledno veoma prijalo njenom egu.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dušica Jakovljević isprozivala Minu Vrbaški: ONA JE LUTKA NA NADUVAVANJE!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2020

U toku je emisija povodom izbacivanja iz Zadruge. Gost Dušice Jakovljević u studiju je Sani Ibraimov, koji je došao kao podrška svojoj ženi Nataliji, koja večeras učestvuje u duelu za opstanak u Zadruzi. Kao što je i običaj, Ognjen Amidžić je razgovarao sa nekim od zadrugara. Među njima je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.