LUNU NISAM PODNOSIO, Kija NIJE BILA ŽRTVA, na Ivu su se SAŽALILI bogalji: Marko Đedović IZMEĐU DVE VATRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 13:36

LUNU NISAM PODNOSIO, Kija NIJE BILA ŽRTVA, na Ivu su se SAŽALILI bogalji: Marko Đedović IZMEĐU DVE VATRE

Svake srede u 20h! Emisija "Između dve vatre" U vikend specijalima vas očekuju SUPERFINALISTI!

Kontroverzni učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga" i novinar Marko Đedović, gostovao je u specijalnom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Podsetimo, naše čitaoce i gledaoce u narednom periodu osim emisija u redovnom terminu od 20h, očekuju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalna vikend izdanja emisije u kojima će te imati prilike da vidite gostovanja svih vaših favorita, ponajviše finalista i superfinalista pete sezone rijalitija "Zadruga".

Đedović je u svom maniru, bez zadrške, govorio o svom učešću u rijalitiju "Zadruga", pa je osuo paljbu po svim rijaliti pobednicima ovog formata, izuzev Nadice Zeljković, majke Kije Kockar.

Za svaku rijaliti pobednicu je imao kritiku, analizirajući njihovu pobedu i učešće u Zadruzi, karakterne osobine, izbore, ali i postupke, pa je tako Luni Đogani zamerio na gluposti tokom zaljubljivanja u Slobu Radanovića, dok je za Kristinu Kockar rekao da je ne smatra žrtvom, ali da ju je podrao jer je kako sam kaže bila "namazana".

Za pobednicu Ivu Grgurić nije imao reči hvale, a kako je sa njom delio Belu kuću, do detalja je iskomentarisao njenu pobedu, tvrdeći da je u rijaliti ušla sa namerom i planom da zavede Stefana Karića i ispriča svoju "tužnu priču", na koju su se sažalili gledaoci, te je proglasili pobednicom.

Kada je reč o Dejanu i Dalili Dragojević, Đedović je otkio u kakvom je sada odnosu sa pobednikom, ali nije krio koliko ga je Dragojević razočarao u Beloj kući odrekavši se prijateljstva sa njim i Sandrom Rešić.

Đedović je po prvi put govorio o svom životu i teškim momentima koje je proživeo tokom boravka u rijalitiju, poput smrti njegove najbolje prijateljice.

Celu emisiju "Između dve vatre" možete da pogledate u Vikend Specijalu u nedelju u 20h koji vas očekuju na YT kanalu portala Srbijadanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.