LUNI PUSTILI SLOBINU NOVU PESMU - da vidite reakciju! PREBLEDELA, pa uradila OVO! GUTA SUZE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNI PUSTILI SLOBINU NOVU PESMU - da vidite reakciju! PREBLEDELA, pa uradila OVO! GUTA SUZE (VIDEO)

Nije mogla da sakrije uzbuđenje

Veliki šef je maločas u "Zadruzi" ponovo pustio novu pesmu Slobodana Radanovića - "Kockar".

I dok je prvo puštanje singla jutros prespavala, Luna Đogani je ovog puta pažljivo poslušala reči. Odaljila se od svih i zbunjeno slušala.

Sudeći po izrazu lica, njoj su emocije bile pomešane. Nazirao se kiseli osmeh, ali joj je izraz bio kao pred plakanje, kada guta "knedle" u grlu.

Nema sumnje da će tokom celog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana razmišljati o tekstu Slobine pesme koju je čula, a kako će tek reagovati kada je čuje na žurci, možemo samo da zamislimo...

Kako je bilo na promociji pevačevog hita "Kocka", kao i to šta je Slobodan rekao o Kiji i Luni, poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna Đogani čula novu pesmu Slobodana Radanovića, a svi pričaju o NJENOJ REAKCIJI

Izvor: Blic, 27.Nov.2018

Danas je produkcija ukućanima pustila pesmu koju je pevač Sloba Radanović sinoć objavio. Publika je već oduševljena zbog načina na koji se Radanović igrao sa rečima u pesmi ''Kocka''.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.