LUNA ZAPUŠILA USTA SLOBI? Brutalnim komentarom ga UGASILA - može samo da se POKRIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ZAPUŠILA USTA SLOBI? Brutalnim komentarom ga UGASILA - može samo da se POKRIJE!

Auu, šta mu je rekla?

Luna Đogani nedavno je imala nastup u popularnom beogradskom klubu, gde je promovisala svoju novu pesmu "U ljubavi luda".

Nakon nastpa, Luna je progovorila o glasinama i problemima sa kojima se suočila u poslednjih nekoliko dana.

Najpre se osvrnula na napad popularnog jutjubera, koji ju je optužio za napad na njegov Instagram profil, a zatim je iskomentarisala i izjavu bivšeg momka Slobodana Radanovića.

Sloba Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno je morao da bira ko ima bolje i kvalitetnije nastupe, Luna ili njegova bivša supruga Kija Kockar. Prednost je dao Kiji, a Luna s osmehom na licu poručuje:

- Ne bih ja to mnogo komentarisala, moja publika ipak mnogo više vredi od toga - odbrusila je Luna i tako stavila tačku na svaku dalju spekulaciju, a mnogi njeni obožavaoci komentarišu kako Sloba treba da se stidi posle ovog odgovora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.