Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA UHVAĆENA KAKO SE BAHATI U SAOBRAĆAJU: Ovakvo ponašanje će je SKUPO KOŠTATI (VIDEO)

Luna Đogani je ponovo bila interesantna ekipi emisije “Paparazzo lov”. Ovog puta, pobednica “Zadruge 2” je snimljena kako se nepropisno parkira. Na njenu sreću, ovog puta je prošla bez kazne za parkiranje, ali ko zna, možda će je ovakvo ponašanje sledeći put koštati. Pogledajte snimak! LUNA ĐOGANI URNISALA SLOBU ZBOG VEZE SA UDATOM ŽENOM: “STIGLE The post LUNA UHVAĆENA KAKO SE BAHATI U SAOBRAĆAJU: Ovakvo ponašanje će je SKUPO KOŠTATI (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TEODORU DŽEHVEROVIĆ I NJENU MENADŽERKU NAPAO ČOVEK NASRED ULICE: ŠOK VIDEO ISPLIVAO U JAVNOST! VIDEO

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019

Ekipa emisije “Paparazzo lov” pratila je pevačicu Teodoru Džehverović. Snimljena je i situacija kada je jedan čovek napao bivšu zadrugarku i njenu menadžerku zbog toga što su izgleda svojim automobilom zauzele preveliki prostr na parkingu. On je izašao iz svog automobila i počeo da viče...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.