LUNA, STANI, NEE! Legla je kod Petra na krevet, već pričaju o DECI, i to nije sve! SUDBINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA, STANI, NEE! Legla je kod Petra na krevet, već pričaju o DECI, i to nije sve! SUDBINA! (VIDEO)

Samo polako, bez žurbe.

Novi učesnik ''Zadruge 2'', Petar Tojagić je više puta izjavio kako mu se sviđa Luna Đogani. On je ipak večeras odlučio da se dodatno zbliži sa Đoganijevom tako što je nekoliko privatnih informacija podelio sa njom.

SUZE NA BOŽIĆ: Evo KO je izbačen - potez za KRAJ o kom se priča! Pa DRAMA u izolaciji (VIDEO)

Pavle je osetio potrebu da se otvori Luni i sa njom podeli tešku porodičnu priču. Tačnije, on nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dobrim odnosima sa svojim ocem, ali su to izgladili. Nešto kasnije otkrio je kako su se upoznali njegova majka i očuh.

- Ja sam odrastao bez ćaleta, on je nas napustio tokom bombardovanja. Nisam ni znao ko je do pre 10 godina. Mnogo je to sve zamršena priča. Ipak se razboleo, pa vodim računa zbog njega. Porodica mi je razbacana. Sestra mi je pevačica, brat mi je bio u problemima, ali sam ga vratio na pravi put. Učim ga da kuva, da živi sam. Majka nije više sa nama, ona nikada nije imala sreće u ljubavi. Uvek se poznavala sa očuhom. Na kraju su se rastali i slučajno se sretnu i spoje se posle mnogo godina i evo sada su zajedno - pričao je on, a onda je Luna počela da priča kako su se upoznali Anabela i Gagi:

- Ja verujem u tu sudbinu. I moji su bili tako. Mama je imala dečka, ali on je umro u ratu. Anabela i Gagi su se sreli na brodu. Vidi on nju i zaljubi se. On se tu smorio kada je video da je sa dečkom. Posle njen dečko pogine i prođe vreme. Nakon toga išla je reklama na televiziji za plesnu školu i otišla je. Tada se prepoznaju i to je to. Sudbina - otkrila je Luna priču o upoznavanju njenih roditelja.

Luna je potom otkrila da bi želela da se ostvari kao majka, ali i da još uvek nije spremna za to. Priznala je da bi htela troje dece, blizance i još jedno dete.

- Volela bih da imam troje dece, blizance i još jedno. Jedva čekam da budem majka, mada nisam još uvek spremna - rekla je Luna, ali je Petar dodao:

- I ja volim decu, budi mi se taj instinkt. Više mi nisu pare prioritet. Hoću podršku, pare uvek mogu da zaradim - rekao joj je on.

Možda bi Luna ipak trebalo da malo sporije stupa u novu vezu, s obzirom na to kako je prošla sa Slobom Radanovićem u prvoj "Zadruzi".

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.