LUNA?! S*KS - KAKAV SKANDAL! DOKAZANO! Posle Slobe, Đogani je ovog puta... AUUU, STRASNA AKCIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA?! S*KS - KAKAV SKANDAL! DOKAZANO! Posle Slobe, Đogani je ovog puta... AUUU, STRASNA AKCIJA! (VIDEO)

Šta će reći familija?

Zadrugari su jedva dočekali četvrtak veče, jer baš tada nekima od njih padnu maske i konačno saznaju šta misle o drugima. Snimci koje produkcija pušta uvek izazovu neku reakciju, istini na volju, često one burne koje čak dovedu i do sukoba.

VELEOBRT U PRIČI! Luna sve oprostila Miljani, ali sat kasnije - SAZNALA JE STRAŠNU ISTINU! Gotovo je (VIDEO)

Treći klip se odnosio na Adama Đoganija i Marijanu Zonjić koji su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sobi za rehabilitaciju mazili i navodno samo ljubili ispod jorgana. Nakon što su prekinuli vezu, Zonjićeva nije krila svoje mišljenje o njemu.

ULAZAK LJUBE PANTOVIĆ! "Botoksirani, ČUVAJ ME SE!" Gaženje Davida Dragojevića - HOROR KAKAV RIJALITI NE PAMTI

- To je bilo iskreno, evo ovde se vidi da se ja ne igram uopšte. Vremenom mi se više ne sviđa, u početku mi se baš sviđao. Sada mi je ženstven - rekla je Marijana o snimku koji su pustili.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

- Nemam šta da kažem, bilo mi je lepo i rekli smo da bi dali nedeljni honorar da budemo zajedno sami tamo. Tamo smo zaboravili na celu kuću - iskreno je dodao Adam, na šta je Marijana rekla:

- Nervira me zašto je morao da priča o tome sa drugim ljudima, kao neka tračara - žalila se Marijana, pa je Adam otkrio:

- Nikada neću reći šta je bilo između nas, a ni ona neće reći ni da, ni ne - rekao je Adam nakon čega je Marijana burno reagovala.

Sestra Luna nije ništa specijalno reagovala, a mnoge je ova situacija podsetila na njen slučaj i seks sa Slobom Radanovićem. Đoganijevi su ponovo u akciji.

NAJVEĆI MOMENAT ZADRUGE! Miljana i Luna PLAKALE ZAJEDNO! Priznala joj ZA SLOBU, a ova njoj... TRENUCI ISTINE (VIDEO)

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.