LUNA PROGOVORILA O KOREKCIJAMA NA LICU! Ovo niko nije znao!

Izvor: Svet, 25.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PROGOVORILA O KOREKCIJAMA NA LICU! Ovo niko nije znao!

Spekulacije o tome koju je estetsku korekciju uradila Luna Đogani pokrenula je sama rijaliti zvezda kada je objavila video klip na kom joj doktorka ubrizgava sadržaj šprica u lice.
Ipak, ona sve do danas nije govorila javno o tome.
Gostujući u emisiji Glamur Specijal, Luna je odlučila da stavi tačku na sve priče koje kolaju o njoj i zahvatima kojima se navodno podvrgla.
– Reč je zapravo o tretmanu lica, a ne o estetskoj korekciji. Radila sam ga kod jedne doktorke iz Nemačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Lice mi je umrlo posle dve godine u rijalitiju i bilo mu je potrebno da malo oživi – objasnila je Đoganijeva.

– Ljudi su pomislili da sam se operisala, a ja sam samo ubrizgavala vitamine. Kad se operišeš potrebno ti je malo više vremena da se oporaviš. Ništa nisam menjala na svom licu. Sve je majka priroda! – zaključila je rijaliti zvezda uz osmeh.

Svet
The post LUNA PROGOVORILA O KOREKCIJAMA NA LICU! Ovo niko nije znao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.