LUNA PRIZNALA DA JELENA NIJE BILA KOD GASTOZA ONE NOĆI! Evo kako je Marko to prokomentarisao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 01:06

LUNA PRIZNALA DA JELENA NIJE BILA KOD GASTOZA ONE NOĆI! Evo kako je Marko to prokomentarisao (VIDEO)

Ipak je poverovao.

Voditelj Milan Milošević prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao je za Lunu Đogani koje je glasilo:

- Dok ti je trajao nervni slom i dok si klečala i molila Marka za pomirenje tražila si da se oglase Đekson i Jelena. Oni su se svi oglasili. Kada ćemo od tebe čuti šta se desilo te famozne večeri kod Gastoza? Što su uvukla Jelenu u sve to? Odlično znaš kakav si joj problem napravila.

- Sve je istina što su izjavili. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam potvrdila priču koju je Stefan Šebez objavio. Marko zna da Jelena nije bila te noći. Ne želim da pričam o njoj, dovoljno je to što je ona rekla... Imam ja svoje razloge. Ja se njoj obraćam, zna zašto, saznala sam sve što treba da se sazna. Videćemo se mi kada izađemo napolje. Svakako ćemo se videti, ne mislim da smo završile druženje, ali sam promenila stavove po pitanju toga - govorila je Luna.

- Ispričala mi je celu verziju priče, ja to znam. Luna mi je rekla da je to Jelenin stan i zato je ona uvučena u celu ovu priču. Opet, šta da radiš... Generalno, ja sam znao da ona nije bila s njom. Luna je meni sve priznala. Mnogo kockica se sklopilo kada je sve priznala - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.