LUNA POTVRDILA ULAZAK U ZADRUGU 3! Đoganijeva se u rijaliti vraća sa OVIM muškarcem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA POTVRDILA ULAZAK U "ZADRUGU 3"! Đoganijeva se u rijaliti vraća sa OVIM muškarcem! (FOTO)

Konačno priznala!

Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 3"! Pobednica prošle sezone je u uključenju uživo na Instagramu potvrdila da se vraća u rijaliti, i to sa svojim najboljim drugom, pevačem Savom Perovićem.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 1, 2019 at 2:20am PDT

- Savo i ja se vraćamo! Evo, nazdravljamo za nove pobede - rekla je Luna.

Ona je odbila da odgovori na pitanja fanova kako će na njen ulazak da reaguju otac Gagi Đogani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dečko Marko Miljković:

- O tati i Marku ne želim ništa da pričam! Nemojte da mi postavljate pitanja o njima, trenutno sam mentalno na drugoj planeti - rekla je Luna u uključenju uživo na Instagramu.

Podsetimo, otkada je Marko Miljković ušao u treću sezonu rijalitija "Zadruga" počele su spekulacije da li će se tamo uskoro naći i prošlogodišnja pobednica Luna Đogani, a ona je sada ove navode i potvrdila.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Konačno priznala! Luna Đogani se vraća u Zadrugu, Marko ni ne sluti šta mu se sprema!

Izvor: Svet, 15.Feb.2020

Luna Đogani potvrdila da  ulazi u “Zadrugu 3“. Pobednica prošle sezone je u uključenju uživo na Instagramu potvrdila da se vraća u rijaliti, i to sa svojim najboljim drugom, pevačem Savom Perovićem.. “Savo i ja se vraćamo! Evo, nazdravljamo za nove pobede”, rekla je Luna.. . . . . . . . . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.