LUNA PALA U DEPRESIJU: Nakon OVOGA sa Sanjom i Matorom - Usledili ŠOK I TUGA! Kamera SVE ZABELEŽILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PALA U DEPRESIJU: Nakon OVOGA sa Sanjom i Matorom - Usledili ŠOK I TUGA! Kamera SVE ZABELEŽILA!

Joj...

U prvoj sezoni "Zadruge" Luna je bila nerazdvojna drugarica sa Sanjom Stanković, a sa Jovanom Matorom blogerka se družila i mnogo pre rijalitija. Ipak, Đoganijeva je na kraju prve "Zadruge" ostala sasvim sama i bez prijatelja, pa tako i bez nji dve.

Matora se zaklela kako nikada više neće biti prijateljice, a najviše su se zamerile zbog ponašanja Lunine mame Anabele, sa kojom je Jovana imala sukob.

Ali kako to obično biva, gde su emocije prisutne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teko je odoleti, pa malo po malo, Matora i Luna su ponovo počele da grade odnos, ne kakav su imale pre, ali svakako da više nisu u svađi.

Sanja je to Matoroj opasno zamerila, a po ulasku u rijaliti nije pružila blogerki čak ni ruku, što je Lunu jako povredilo. Đoganijeva je ubrzo pala u depresiju, a pogledajte šta je potom uradila:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.