Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OTVORILA DUŠU: Iz Stanijinog pogleda ja osećam mržnju! (VIDEO)

Luna Đogani je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem istakla da nju Stanija Dobrojević napada pre svega zbog toga što u njoj vidi konkurenciju za prvo mesto. – Pa definitivno ona mene gleda kao konkurenciju. Ja mislim da Vlada uopšte nije razlog, to su samo njeni izgovori jer ona nikada ne bi mogla da prizna istinu. The post LUNA OTVORILA DUŠU: Iz Stanijinog pogleda ja osećam mržnju! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRELA AKCIJA POD JORGANOM: Stanija i Vlada se prepustili strastima! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2018, 01:16

Stanije Dobrojević i Vladimir Tomović, ne prestaju da privlače pažnju romansom koju su započeli na velelepnom imanju rijalitija “Zadruga”. S obzirom na to su vodili računa o tome da ih kamere ne snime nikada dok se ljube, Stanija i Vlada su ovog puta zanemarili kamere, te su se prepustili strastima....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.