LUNA ODLEPILA: Poslato VAŽNO PISMO, kakvo nikad nije, pa zadrugarima SAOPŠTENE ove vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ODLEPILA: Poslato VAŽNO PISMO, kakvo nikad nije, pa zadrugarima SAOPŠTENE ove vesti

Nisu ni znali kako da reaguju.

Zadrugari su danas igrali "Igru istine" u kojoj su jedni drugima postavljali pitanja i na ista odgovarali, a glavna tema bilo je pevanje Zlate Đurković, odnosno zadrugari su komentarisali da li Zlata zna da peva, što je nju u par navrata izbacilo iz takta.

OVO NEMA NI U KNJIZI! Kija otkrila detalje iz života koje NIKO ne zna, a sa osobom koju VOLI bi...

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

Kada je došlo vreme da se "Igra istine" završi, Veliki šef poslao je pismo kojim je zadrugarima saopštio da će svoju nagradu odmah biti u prilici da potraže van prostorija Bele kuće, što ih je zaintrigiralo.

ŠOK! PROKLELA JOJ DETE! Na Miljaninu bebu bacila KLETVU, ali ni ona joj nije ostala dužna! Teške REČI!

- Dragi zadrugari, današnja "Igra istine" pokazala je da vas jedna tema posebno interesuje. Idite u pab, gde vas čeka nagrada - pročitao je ovonedeljni vođa Savo Perović.

KRAJ, GOTOVO - KROZ URLIKE! Miki dobio nervni slom i sve napustio (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Zadrugari su odmah otrčali u pab gde su očekivali veliku nagradu, a Veliki šef je i ovoga puta iznenadio stanare Bele kuće kada im je saopšteno šta je zapravo njihova nagrada:

FIZIČKI KONTAKT? Haos u Zadruzi: Olja NASRNULA na Rebeku: JEB*ĆU TI MAMU BRE... Razdvajali ih! (VIDEO)

- S obzirom na to da smo posle Igre istine shvatili da je Zlatino pevanje sve posebno zainteresovalo, današnja nagrada biće Zlatin koncert u trajanju od posla sata - pročitao je Savo, dok je Luna pokušavala da pročita šta je napisano, a kada je saznala šta je nagrada nije se uopšte obradovala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.