LUNA OBRNULA PRVI MILION, UŠLA U TRENDING Ovako je proslavila! A ONA joj se popela na glavu! Nema mira

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OBRNULA PRVI MILION, UŠLA U TRENDING Ovako je proslavila! A ONA joj se popela na glavu! Nema mira

Nastavlja da izaziva veliku pažnju...

Tri meseca s prošla otkada je pobednica druge i vicešampionka prve sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, otpočela pevačku karijeru. Objavila je sredinom avgusta prvenac "Deveti krug", a ta numera danas ima nešto manje od 14 miliona pregleda na Jutjubu.

Luna je juče obradovala fanove novom pesmom - "U ljubavi luda".

Brojke govore sledeće - Đoganijeva je posle 24 sata bitisanja njene nove numere na Jutjubu obrnula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi milion i ušla je u trending listu. U trenutku pisanja ovog teksta, pesma ima oko 1.200.000 pregleda i deveta je u kategoriji "trending", a taj skor će se u narednom periodu zasigurno popraviti.

Ona je proslavila svoje prvo "milionče" sa novom pesmom i to u društvu njenog ljubimca. Simpatično kuče joj se popelo na glavu i - ne da joj mira.

- I ona je srećna zbog prvog miliona. Sela mi je na glavu - napisala je Đoganijeva u opisu storija na Instagramu kojim je obeležila taj uspeh.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.