LUNA NE VERUJE ŠTA JOJ JE PRIREĐENO ZA ROĐUS: Nestvarne scene - poruka od Anabele! Uništila joj Dan žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA NE VERUJE ŠTA JOJ JE PRIREĐENO ZA ROĐUS: Nestvarne scene - poruka od Anabele! "Uništila" joj Dan žena

Veselo...

Luna Đogani danas slavi 23. rođendan, a brdo poklona je spremljeno da joj predaju pred kamerama rijalitija "Zadruga 2".

Njeni fanovi, ali i otac Gagi Đogani, organizovali su akciju i prikupljena je čitava jedna soba darova.

Ona se za proslavu specijalno obukla kao Mini Maus. A uparila je i crveno-crnu boju odeće sa Markom Miljkovićem.

Kada je ušetala u Belu kuću i videla sve poklone, posluženje i dekoraciju, zastao joj je dah od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestvarnog prizora.

Ona je od brojnih čestitki pročitala onu koja joj je najvažnija - od majke Anabele Atijas.

- Lunka moja, ukrala si mi šou. Ništa od mog 8. marta! Znam, reći ćeš "mama, dobila si od mene najlepši poklon - ljubav". Ljubav ti želim jer si ti ljubav. Želim ti onu mudrost koja ti je u mnogim situacijama nedostajala, što si i sama shvatila. Želim ti strpljenje jer je to odlika jakih ljudi. Strpljenje je majka mudrosti jer kad se ti smeješ kao da se čitav svet smeje. I nikad ne zaboravi da te čekaju ljudi koji dišu svaki tvoj dah. Ne zaboravi da te ljude boli svaka tvoja bol. I sad me boli samo zato što nisi tu da te zagrlim i omirišem. Zato ne zaboravi naše male razgovore satkane od brige i velike količine ljubavi. Ono tvoje kad kažeš "ne brini mama". Voli te mama do poslednjeg daha. Srećan mi dan kada sam te rodila i srećan i tebi ljubavi moja - pročitala je Luna mamino pismo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.