LUNA NAPUSTILA ŽURKU: Otkriveno ŠTA se zapravo desilo! Marko, da li je moguće da si TO rekao? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2019, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA NAPUSTILA ŽURKU: Otkriveno ŠTA se zapravo desilo! Marko, da li je moguće da si TO rekao? (VIDEO)

Sve se prati...

Ove večeri u rijalitiju "Zadruga 2" učesnici odgovaraju na pitanja vernih gledalaca, koji bez daha prate svaki trenutak njihovog boravka pred kamerama.

Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Luni Đogani, a gledaoce je zanimalo zašto je ona protekle noći prerano napustila žurku i da li je to uradila jer ju je dečko Marko Miljković, kako navode gledaoci, "zanemario" jer se kockao.

- Ne, nije to razlog. Ja sam bolesna, nije ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da idem na žurku. Bila sam vesela, ali mi je baš zbog toga bilo lošije još. Nisam se javila Marku, jer je on bio u zanosu sa Zoricom, kockao se i ja sam samo otišla da spavam - rekla je Luna.

- Nema veze. U trenutku sam primetio da je nema, mislio sam da je otišla do toaleta, ali je nije bilo sat vremena. Video sam je posle u krevetu kako je legla. Htela je da vidi da li će neko da se seti - naveo je Marko.

- Meni samo nije bilo dobro. Nisam otišla da vidim da li ti je stalo do mene. Je l' moguće da si ti stvarno ovo rekao - bila je zbunjena i ljuta Đoganijeva.

- Čini mi se da joj malo smeta što se kockam. Tih 45 minuta nisam znao gde je. Tu smo, svi zajedno, bila je generalno okej raspoložena - zaključio je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.